Thursday, 25 August 2011

aku tetap aku!!!!!

assalamualaikum...

dear diaries..kita jumpa lg.. :)

terkial2 aku mo taip apa pd entry kali ne..sebenar nya aku bukan dlm mood mo menaip skrg ne..something wrong make feel so sick..tp aku x tau mo luah dgn sapa.. d mna..blog nee pilihan yg paling last..

susah ka mo paham hati org laen..apa org tu rasa..org tu sakit ati ka x..dia sedih ka klu ko ckp mcm tu..oppsss sda yuei habis suma soalan ko taip..heee hmm rasa nya org yg da lama berkawan n kenal dgn aku tau aku jenis yg mcm mna..serius aku mmg cepat terasa erti kata laen sensetif..huhuhu msti mnyampah dengar kan..aku mo bt mcm mna sejak azali lagi maybe sebelom aku lahir aku mmg mcm nee..bukan aku yg minta..aku minta maaf klu ada yg rasa perangai aku ne mnyampah. meluat, dan sebagainya..please forgive me...IM SO SORRY..aku cuma manusia biasa mmg aku sedar kelemahan aku tp ini lah aku..jgn kritik kelemahan aku ko bt aku sedih..ko suruh aku ubah perangai aku ko ckp nda bagus yuei begitu..u make me feel so sad..tp aku lawan sedih aku sbb aku x mo ko lg pandang rendah dgn aku..terus terang aku ckp bagus lg aku menangis dr pendam sakit ati..mcm mo meletup dada menahan..aku rasa mcm hipokrit..papa pon thanks la atas kritikn yg membina tembok keras antara kau & aku..ko bt aku rasa kerdil d mata ko..TERIMA KASIH!!!!!

huahuahuahuahuahua melalut nya cerita ko yuei.. :(

so kesimpulannya hari nee aku sedih....huhuhu :(

aku cau dlu..cerita nee hanyalah luahan hati semata2 tiada kaitan dengan yang di sekeliling atau pon yg dah tiada..aku mencoret entry ini sekadar untuk meringankan apa yg aku rasa..thankss klu ada terbaca..
Untuk "kau" please I'M SORRY..



truly madly deeply
yuei


TO BE CONTINUED..

Monday, 22 August 2011

~~jum sungkai sama2..~~

assalamualaikum...

dear diaries..jumpa lagi.. :)
penat jgk class ari nee padahal 2 class ja pon..tp jauh bukan men dah tu pensyarah batal class nda kastau awal2 pon..menunggu la dr td aduii baek nya pnsyarah tuh.. :) aku puji dia la hehehe :P

petang karang ada event dari PA a.k.a sri paduka kami hehe kena blnja tuh amik ja dah free..dpt jgk buka posa 1 class..ala kami x ramai dlm 10 up2 ja so x luak pon duit PA mo blnja kami hehee thankss la cek ur da best PA ever n ever........wawawawa klu dia baca nee kembang semangkuk lak dia hehe :)

by the way aku masih lg dgn member yg sem lalu..mo tinguk pic yg paling latest????
hehehe nda malu nya aku.. :)

..aku,sof,jes,ayu..
hmm ngntuk pla...semalaman nda tidur sbb td pg ada test math 5..alhamdulillah segalanya bjln lncar.. :)
dkt2 raya nee mood mo g class pon kureng haha asyik2 dlm ati mintak2 pnsyarah batalkn class..:)
baaa cau dlu..next time aku update lagik..lagi pon aku mmg rindu gila dgn blog aku neeh..aku undur diri dlu ok..kpd sapa2 yg terbaca coretan aku nee thankss laa..blog ne sekadar isi masa lapang aku ja..bt kenangn antara aku dan hidup aku.. :)

babai..selamat bebuka puasa suma.. :)

truly deeply madly....
yuei..


TO BE CONTINUED..

Saturday, 20 August 2011

salam ramadhan..

salam SUMA...

huhu lama nya nda update u..sorry la aku pon lama sda nda on9 nee..hehe papa pon selamat mnyambut bulan ramadhan..sbenar da telmbat kn lebih kurang 10 ari lg raya sda...hahah jd lebih layak ckp ja selamat hari raya suma.. :)

lama jgk aku mnyepi dri dunia blogger nee..rindu serindu2 nya..lg pon x da yg special setakat nee yg aku ble kongsi kn..sbb nya aku bekejar ke sna ke mari sbb class aku sem ne sangat la full..bayang kn ja la tem2 puasa mcm ne la pnsyarah2 aku mau bt class gnti la konon2 nya nnti lpas raya x da la bzy sangat..tp bagi aku sama ja..karang lepas raya pon lagi la cbuk..hampeh nya alasan dia.. :(

x sabar mau balik kampung khamis ne..selepas 3 tahun akhirnya aku beraya jgk dgn family aku..tp yg x best nya adik aku yg bedua tu x dpt balik..sabooo aja lah yerrr..yg pnting tahun ne aku balik..yahooooo:)

aku pon x tau apa lg mo kongsi cini..karang makin melalut pla aku..hmm angan2 aku raya nnti mo ziarah kubur arwah cikgu aku yg meninggal bulan 3 lepas..ingat lg x yg aku post tu.. ????
hheehe x ingat x pa..plan mau jln2 dgn member keras tem skull dlu..insya Allah semoga raya kali ne akan memberi seribu 1 makna bt aku yg dah lama x beraya nee.. :)

karang aku tulis lg yerrr miss u my bebeh :)

truly madly deeply...
yuei



TO BE CONTINUED...