Saturday, 1 October 2011

~~mulakan hidup baru~~

assalamualaikum...

Dear diaries...
Lama pla nda jenguk2 blog aku neh!!!!
hmmmm kali neeee aku............................................................??????
Nekad untuk mulakan idup baru nda salah kan..biar tepaksa tinggal kan kenangan lama d belakang..selamat tinggal suma..sory to say tp ini keputusan aku..untuk kebaikan hidup aku..wawawa statment mcm mo behijrah ke mna ja aku neh hahahaha :)

hidup ne kena berani berubah kalau sda sedar selama ne kita dalam jalan yang salah..jgn ragu-ragu lagi..nanti lama2 makin sebati pula dalam hati..bukan ada niat mau sakit kan hati org laen..tp itu la kebenaran nya..aku mau berubah..nda mo lg dgn kehidupan dulu.. :)

huahaaiii apa la aku mengarut ptg2 bgini neh..haha 
kpd yg tebaca jan marah aa blank ba sda ne itu la bgini.. hihihihi :P

baaa cau dlu nnti makin mnjadi2 pulak...


truly madly deeply...
yuei

TO BE CONTINUED..

Thursday, 25 August 2011

aku tetap aku!!!!!

assalamualaikum...

dear diaries..kita jumpa lg.. :)

terkial2 aku mo taip apa pd entry kali ne..sebenar nya aku bukan dlm mood mo menaip skrg ne..something wrong make feel so sick..tp aku x tau mo luah dgn sapa.. d mna..blog nee pilihan yg paling last..

susah ka mo paham hati org laen..apa org tu rasa..org tu sakit ati ka x..dia sedih ka klu ko ckp mcm tu..oppsss sda yuei habis suma soalan ko taip..heee hmm rasa nya org yg da lama berkawan n kenal dgn aku tau aku jenis yg mcm mna..serius aku mmg cepat terasa erti kata laen sensetif..huhuhu msti mnyampah dengar kan..aku mo bt mcm mna sejak azali lagi maybe sebelom aku lahir aku mmg mcm nee..bukan aku yg minta..aku minta maaf klu ada yg rasa perangai aku ne mnyampah. meluat, dan sebagainya..please forgive me...IM SO SORRY..aku cuma manusia biasa mmg aku sedar kelemahan aku tp ini lah aku..jgn kritik kelemahan aku ko bt aku sedih..ko suruh aku ubah perangai aku ko ckp nda bagus yuei begitu..u make me feel so sad..tp aku lawan sedih aku sbb aku x mo ko lg pandang rendah dgn aku..terus terang aku ckp bagus lg aku menangis dr pendam sakit ati..mcm mo meletup dada menahan..aku rasa mcm hipokrit..papa pon thanks la atas kritikn yg membina tembok keras antara kau & aku..ko bt aku rasa kerdil d mata ko..TERIMA KASIH!!!!!

huahuahuahuahuahua melalut nya cerita ko yuei.. :(

so kesimpulannya hari nee aku sedih....huhuhu :(

aku cau dlu..cerita nee hanyalah luahan hati semata2 tiada kaitan dengan yang di sekeliling atau pon yg dah tiada..aku mencoret entry ini sekadar untuk meringankan apa yg aku rasa..thankss klu ada terbaca..
Untuk "kau" please I'M SORRY..



truly madly deeply
yuei


TO BE CONTINUED..

Monday, 22 August 2011

~~jum sungkai sama2..~~

assalamualaikum...

dear diaries..jumpa lagi.. :)
penat jgk class ari nee padahal 2 class ja pon..tp jauh bukan men dah tu pensyarah batal class nda kastau awal2 pon..menunggu la dr td aduii baek nya pnsyarah tuh.. :) aku puji dia la hehehe :P

petang karang ada event dari PA a.k.a sri paduka kami hehe kena blnja tuh amik ja dah free..dpt jgk buka posa 1 class..ala kami x ramai dlm 10 up2 ja so x luak pon duit PA mo blnja kami hehee thankss la cek ur da best PA ever n ever........wawawawa klu dia baca nee kembang semangkuk lak dia hehe :)

by the way aku masih lg dgn member yg sem lalu..mo tinguk pic yg paling latest????
hehehe nda malu nya aku.. :)

..aku,sof,jes,ayu..
hmm ngntuk pla...semalaman nda tidur sbb td pg ada test math 5..alhamdulillah segalanya bjln lncar.. :)
dkt2 raya nee mood mo g class pon kureng haha asyik2 dlm ati mintak2 pnsyarah batalkn class..:)
baaa cau dlu..next time aku update lagik..lagi pon aku mmg rindu gila dgn blog aku neeh..aku undur diri dlu ok..kpd sapa2 yg terbaca coretan aku nee thankss laa..blog ne sekadar isi masa lapang aku ja..bt kenangn antara aku dan hidup aku.. :)

babai..selamat bebuka puasa suma.. :)

truly deeply madly....
yuei..


TO BE CONTINUED..

Saturday, 20 August 2011

salam ramadhan..

salam SUMA...

huhu lama nya nda update u..sorry la aku pon lama sda nda on9 nee..hehe papa pon selamat mnyambut bulan ramadhan..sbenar da telmbat kn lebih kurang 10 ari lg raya sda...hahah jd lebih layak ckp ja selamat hari raya suma.. :)

lama jgk aku mnyepi dri dunia blogger nee..rindu serindu2 nya..lg pon x da yg special setakat nee yg aku ble kongsi kn..sbb nya aku bekejar ke sna ke mari sbb class aku sem ne sangat la full..bayang kn ja la tem2 puasa mcm ne la pnsyarah2 aku mau bt class gnti la konon2 nya nnti lpas raya x da la bzy sangat..tp bagi aku sama ja..karang lepas raya pon lagi la cbuk..hampeh nya alasan dia.. :(

x sabar mau balik kampung khamis ne..selepas 3 tahun akhirnya aku beraya jgk dgn family aku..tp yg x best nya adik aku yg bedua tu x dpt balik..sabooo aja lah yerrr..yg pnting tahun ne aku balik..yahooooo:)

aku pon x tau apa lg mo kongsi cini..karang makin melalut pla aku..hmm angan2 aku raya nnti mo ziarah kubur arwah cikgu aku yg meninggal bulan 3 lepas..ingat lg x yg aku post tu.. ????
hheehe x ingat x pa..plan mau jln2 dgn member keras tem skull dlu..insya Allah semoga raya kali ne akan memberi seribu 1 makna bt aku yg dah lama x beraya nee.. :)

karang aku tulis lg yerrr miss u my bebeh :)

truly madly deeply...
yuei



TO BE CONTINUED...



Friday, 13 May 2011

~~papa ja la kita sma2 layan ok..~~

assalamualaikum...

dear diaries,,,sori lma x update u.. :)

alahai lama nya baru ada peluang mencurah perasaan d cni lg..minggu yg sudah2 busy dgn final exam sbb tu la sunyi sepi ja..tp yg sebenar nya bb aku blom bebayar lg hehehe..upppssss malunya..hahaha yelah dlm keadaan tedesak cmmna pon aku x kan mntak duit dgn parent aku tuk byar bb ne..sbb bb ne d bwh tanggungjawab sepenuhnya oleh NURUL FAZLIANA HALIM..so aku kena pikir sndiri la cm mna mau langsaikan bil2 aku tu hehe ada sapa2 yg mau tlg ka hahaha no need la just kidding..!!! i will try my best haha .. :)

ok habis sal bb..skrg ne sepatut nya aku bercuti 2 bulan d rumah..tp malang nya aku kena amik short sem huhu...klu aku x amik jam kredit aku karang sem depan lebih pulak so kena la tambah sem..so apa pilihan yg aku ada???? haha rasa nya korang pon 1 pikiran dgn aku jgk kan...aiii nasib2 tp ok la x la aku bosan duduk d rumah lama2..tapi short sem nee x la semeriah class besa..member pon kurang sbb ada antara drg da amik subjek tu dlu..aku la jgk yg rugi alahai mesin kawalan ku..nmpak nya x da makna aku stdy tuk ko b'full2 blast sem 4 dlu..akhirnya aku kena amik telekom jgk hahaha..malang yg menimpa aku nee bganda2..hmm sabar yuei..kuatkan ati ok..(aku da minum milo td..so mmg tgh kuat ne haha..)

tinggal aku dgn sof ja gurl yg amik short sem nee yg len member suma lelaki..huhu x pa mudah2an suma nya berakhir dgn lancar & suma lulus..tu yg penting so ble la kami teruskan sem depan dgn memegang tittle sem akhir hahhaaha papa pon amin...

kami yg gurl... :)
aku off dlu crita aku nee karang merapu merepek meraban suma ada skali hehe..
ada masa aku update lg..hal kali nee x da la gempak sngat pon just mau share apa yg aku rasa skrg..papa pon kpd yg sudi baca jgk coretan aku nee thanks a lot..semoga tahap kerajinan anda semakin bertambah hehehe kan aku da mula merepak tuuuuu... :)




truly, madly, deeply...

yuei



TO BE CONTINUED...

Saturday, 2 April 2011

~..rindu kamOooo..~

assalamualaikum...
lama nya nda update sori... :(

pejam celik pejam celik blan 4 sda huhu cepat nya msa berlalu..n yg paling pntg makin hampir la jgk final test..sbb tu la jrg update sda huhuhu..skrg ne pon cuti 2 minggu stdy week tp aku nda balik rumah sbb klu aku balik kompom nda stdy sda melayan prince sma princess d rumah.. :)
my jantung hati... :)
aduii rindu sma drg nee..yang sabar nnti kakak balik 2 bulan kita begusti ok hehehe... 
kali musim merindu ne kan suma la aku ingat sda nee..nda pa sabar yuei..nda lma lg cuti sem..kepuasan jgk tu nnti..hahahaa..
member kamceng pon sda balik istana masing2..tinggal la aku d ostel nee yg kunun nya mau belajar hikhikhik...sunyi lagi..nda pa sof, jes, ayu yg penting kamOoo jan lupa aku... :p

kengkwn tersyg..
hahaha candid kunun..
jeng3x..
ehh ada tangan,,???

dipendekkan cerita tinggal lah aku dgn rumate aku nasib baek dia nda balik jgk hihi ada la teman tem cuti..aku dgn dia nee mmg kamceng syg kak fiza muah...<3<3<3...dia treat aku cm budak2 ja hehe suka nya aku.. :p 

rumate terkasih..
best idop aku skrg nee sbb aku ada kngkwn tersayang..rumate terkasih..family tercinta (walaupon sbnrnya jauh huhuhu..) & abg2 ku yg ter..apa lg aaa..terrindu hihihi..miss u all damn much..<3
hmm aku sda semakin melalut..so sbelum aku terlajak lg..aku stop la dlu hehe..ada masa aku jenguk2 lg ok..kpd yg bca post aku nee slmt "berenjoy" kan diri anda.. :)

babai..(",)

truly,deeply,madly..
yuei



TO BE CONTINUED,,,

Saturday, 12 March 2011

~~kami the movie~~

assalam...

Dear diaries i miss u..
seminggu aku nda update...rindu nya ngn page nee...minggu yg paling sibuk baru ja berlalu aku ada presentation projek huhuhu sibuk x terkata..mmg minggu yg penat.. :(
tapi Alhamdulillah suma sda berlalu...amin ok ja walaupon ada jgk kena bom hehehee..besa adat pembentangan kan bukan suma urg suka dgn idea kita..specially urg yg lbh memahami & lbh mahir ttg perkara yg kita bentang tu...huhuhu to group member aku...sofiah, mohd.faizal & ahmad nizam..TQ so much atas kerjasama kita ber4.. :)

nijam , aku & sof..patak jd tkg snap hehehe :)

Lepas ja present kebetulan pla nda da class huhu trus p release tension d 1B hehhee satu hati lg tu nda tukar pakaian..so hari tu kami enjoy dgn baju batik kami nee la hahaha..mmg kecoh 1B sda la suma pkai seragam..mmg mcm mau p mesyuarat parti la hahaha..1st kami g karoake smntara tunggu wayang kami men..lpas tu g mkn jap..& baru la tinguk wayang..mmg enjoy sngat dan yg paling best..kami men bumper car hahaha lawak gila..nda penah di buat urg kan..nee la d antara pngalaman yg bharga dlm hidup aku..enjoy dgn classmate..penat sngat tp siuk.. :)

nee d antra pic2 yg sempat kami snap hehe...

my friends..
sempat lg hehee..
ada2 ja kan kngkwn aku nee.. :)
aku...hahaha sama kn.. :)
oppsss sda2 la tu yuei..hehehe..kami balik mau jam2 4 la bgitu penat gila..4 all my friends kita krg 1 urg ja kn tem tu huhu nda pa next time kita jln lg..msti lg siuk klu suma ada.. :)
aku mmg jarang dpt kwn yg ble 1 kepala..tp bila ada sda aku akn cuba sedaya upaya jga p'sahabatan tu smpai ble kekal lama..ish mula sda kluar kata2 hahaha.. tp itu la aku.. :)

p/s : len kali kita sembang lg ok...tata titi tutu..


trully, deeply, madly..
yuei


TO BE CONTINUED..

Thursday, 3 March 2011

~~selamat tinggal cikgu, i will miss u..~~

Assalamualaikum..

dear diaries i miss u.. :)

hari nee da 3 mac genap la 3 hari cg kesayangan aku pergi mghadap pencipta nya..ingat x pd post yg lalu aku ada ckp sal cg aku yg tgh tenat d queen tu..haaa ingat x..?? dia da x da..huhuhu genap seminggu lepas aku jenguk dia minggu lalu...tp aku x la tekilan sangat sbb sempat jmpa dia masa hayat dia mc ada..x da lg di dunia nee cg yg syg aku mcm anak sndri..layan aku mcm budak kecik..i will miss u cikgu..
semoga roh cg aman di sna di tempatkan d kalangan hamba2 Nya yg beriman..
kengkwn suma sedeqah kan Al-fatihah untuk cg aku nee.. :(


....selamat tinggal cikgu....
....jasa mu akan ku kenang smpai bila2....
....you are the best teacher that i ever have....
....i will miss u forever....



trully, deeply, madly..

yuei


TO BE CONTINUED..

Monday, 28 February 2011

~~kisah kita~~

assalam..

dear diaries i miss u.. :)
4 hari aku cuti, 4 hari la jgk aku mlayan hati d hostel nee...bosan beb.. nsib baek mc waras lg huahuahuahu..
member suma balik roomate aku pon balik..hah aku ja stay ostel actually aku x tau brapa org stdnt yg mc stay sbb aku rasa tersangat2 sunyi..tawakkal ja la mlm2 tu aduiii dan akhirnya ari nee da rmai org..dan aku lega sbb x da papa yg buruk berlaku..Alhamdulillah... :)

hmm kali nee tegerak pla ati aku mau kongsi sal kngkwn aku d cni..actually aku sbnrnya x rmai sngat kwn..ntah la mau ckp aku memilih x jgk..aku sombong jauh sngat lak dr api..bnyak ckp ada la..x pcaya tnya ana je la hehehe x pon butter prawn huahuahua abes la kmu 2 urg aku sda heret kamu nee dlm kes aku... :)

member class skrg nee aku suka sbb kami rapat cm adik beradik..jln sma2..mkn sma2..tdo x la hehehe 
layan jap pic2 kami g enjoy lepas class hihihi...:)

tem nee lepas class trus jln n mkn... :)
jes, sof, aku, ayu & patak

x sabar2 sda ne mau abes class... :)


aku, joe, patak...peace jap :)

g mkn puding kelapa..nyummm3x
hahaha muka2 ceria mau balik kg.. :)

oppsss ckup2 la yuei sda2 la tu...abes library hihihi..sbenar nya aku rindu dgn drg tu la aku post ari ne sal drg huahauhauhau...hmm stop dlu la..next time aku smbung balik ok..
harap korang layan ja crita aku nee...klu x pon anggap ja msuk kiri kluar kanan haahaha.. :)


truly. deeply, madly..
yuei


TO BE CONTINUED.... :)

Saturday, 26 February 2011

bosan

Assalamualaikum...


dear diaries...

jumaat, sabtu, ahad & isnin cuti...lamanya apa aku mo bt nee da la mmber suma balik kg..
aduiii ngam2 lg roomate pon balik umah dia jgk...mak!!! kak sunyi..:(

ish sunyi nya..hmm td aku tebaca d wall mmber dia ckp "menyayangi seseorang x semestinya memilikinya, asalkan dia bahagia kita pon pasti merasa kebahagiaan itu.." likesss sngat2 credit to 
Ana Je La..
betol la tu..mkna nya tuhan tau dia bukan untuk kita, jd Dia jauh kan kita dr llaki tu..semua kejadian ada sbb nya percaya ja dgn qadak n qadar. Redha ja dia bukan untuk kita & kita bukan sebahagian tulang rusuk nya..
Insya Allah luka tu sementara ja..huahuahuahua aku pon heran knapa aku share pasal nee.. :)

dear diaries..

aku rindu dgn kwn aku sorang nee..x pyh la mention her nme..rindu sngat da lma x contact dgn dia..
kwn yg paling aku syg..aku da anggap dia mcm kakak aku..kepercayaan aku ngn teramat la tinggi (ex bf aku ckp setinggi gunung kinabalu hehe)..tp syg aku x tau d mna silap aku bila dia tikam aku senyap2..pengalaman yg paling ssh aku lupa n bt aku trauma bila bkwn skrg nee..x sngka dia smpai ati bt aku cm tu...papa pon aku masih syg dia..cuma rapat cm dlu mmg x ble im so sorry...:(

x tau nak share apa lg blank pla kejap hehe..
next time update lg..

p/s ana jan marah ok aku pnjam statment ko td..
utk kwn aku tu i miss u..


truly, deeply, madly..

yuei

to be continued..

Wednesday, 23 February 2011

~~after 9 years~~

Assalam..


kali nee aku mau kongsi something hehehehe..kemarin aku happy sngat2..x terkata aku sedu sedan ja x da ngeee.. :)

selepas 9 tahun aku jmpa balik dgn abg aku even dlm fb ja..huhuhu teharu nya bila dia masih kenal aku lagi..adeh rindu sngat ngn dia..kami terpisah sbb aku pindah skolah..start dr detik itu, aku x penah jmpa dia lg...miss him dumn much.. :)

kami kenal tahun 2002 lg...dia jadik abg angkat aku masa aku form 1...Ahmad Faidzal Abdul Latif his name..

mmg kira lucky la dia jd abg aku..he is very kindly, luving, caring, and the most3x important think dia tomey...heheehe.. :)

mcm x pecaya kan after 9 years kami jmpa balik...adeh padahal lma nya aku cari dia..payah abes..akhirnya aku slow2 ja, kira mcm putus asa la jgk cri dia..zaman dulu2 mna da hp surat pon susah karang aku kirim g skull dia kena tahan lak hehehe mklum lah skolah agama kan..so adik beradik angkat nee mmg x d galakkan huhuhu..blurr abes la tem tu..dan akhirnya..jeng3x
sy da besar abg hehehe dlu kecik ja kan...so skng x ble buli2 da tau.. :)

p/s to abg pejal...

tq being part of my life..
miss u so much..
tq masih ingat sy..
jgn lost contact lg tau..
syg abg ketat2..


my abg pejal.. :)


truly, deeply, madly...

yuei




Tuesday, 22 February 2011

~~..guruku..~~

Assalamualaikum....

rindu pla ngn blog aku nee baru sehari x jmpa hehehe.. :)
hmm td aku g queen jenguk cikgu sekolah rendah aku..actually dia sakit..ksian sngat2..dia nmpak aku terus dia nanges..Untuk pengetahuan suma cikgu tu sbnarnya cikgu yg paling rapat dgn aku merangkap bapa kedua aku..dan aku pla anak murid kesayangan dia..lmbat sngat aku tau da dkt 3 bln da dia d queen baru kemarin aku tau..aku nekad aku mau g jenguk dia..Alhamdulillah tercapai hajat aku..thanks to jovevaddey & fadzree zeen sbb temankan aku..semoga cikgu aku tu sembuh seperti sedia kala amin..korang suma tlg doakan sekali k..





*********************************************************************


~~truly deeply madly~~
yuei
(",)


TO BE CONTINUE..

Monday, 21 February 2011

~~layan~~


1st time kita jumpa,,,
kau jeling...aku pon jeling balik,,,

1st time kita bertegur,,,
aku say hi...ko pon say hi jgk,,,

tapi bila kepala sda kamceng,,,
bukan setakat hi,,,
mengumpat pon sama-sama hahahaha

bila sda jmpa,,,
mulut nee x mau bhenti bcakap,,,
pok pek pok pek ja kikikikii

tapi bila jarang jmpa nee,,,
rindu pon bertandang,,,
itu tandanya kau lah teman yang sentiasa d hati...(",)

renung2 kan... :)

truly, deeply madly,,

lalalallala lyn jer tau..


to be continue.. :)

Saturday, 19 February 2011

~~outing to release tension~~

assalam..:)

selamat berhari minggu suma..
sprti besa klu sda ari sbtu aku bngun lmbat..nasib baek d ostel
 klu x abes la kena bebel olh madam..hehehehe sori mum..
konon nya td pagi roomate aku bwk g pntai memandang kan dia tinguk aku x da mood td huhuhu(mmg x da mood pon..)tp pikir pnya pikir x jd sbb d pntai x da gerai so nnti kelaparan pla kami sna...last2 kami jz walk around CP..tinguk wayang "BLACK SWAN" ntah papa la crita tu ada unsur yg budak2 x ble tinguk..ehh aku budak lg ka???hahahah x sdar dri..tp mmg kerek la huhuhu :(

ne la movie kami tinguk td..


aku menyempat jgk beli novel td heheheh setaon skali..lama jgk aku pening mao beli mna 1 nee aduii aku klu novel mmg pantang..klu ble suma aku mau amik td heheheh last2 aku pilih la "CINTA AKU SEADANYA" blom mula baca lg..nti klu aku da start baca kompom x da masa lg bt bnda len..aku start baca novel masa aku skolah rendah lg..mmg la bdak2 x d benarkan pnjam novel d library kan..bukan aku yg pnjam..cikgu yg paling rapat ngn aku hehehe bijak kan..=)

klu ada ptandingn baca novel agak2 aku mmg ble menang hihihi(perasan pla..) :)

novel aku kegilaan aku...
aku dgn novel nee cm ada chemistry..klu da jmpa x ble sda d kasi pisah...huhhuhuhu x kisah la buku papa pon..mgkin nee la nasib ulat buku kan..hihihi

ayah aku penah crita, dlu ckit lg aku jatuh motor sbb aku tgh mmbaca d blakang..hahhaha padan muka aku..=P ayah aku ckp knapa x bt hmework skali??? hahahaha kan dah kena..=)

tq to kak fiza yg prihatin ngn aku hehehe tau2 ja aku ngah tension kan..

my dearest roomate kak fiza...:)

and also my dearest friend...ayu...:)

ayu yg tomey..:)
tenang la jgk ati aku da jln td..klu bkurung d bilik kompom jd gila heheheh busan tahap cipan tuh..

~~truly, deeply, madly~~

TO BE CONTINUED..

~~about myself~~

assalamualaikum..

ayah n mum aku bagi aku nma yg cukup bt org akan ingat smpai bila2..Nurul Fazliana binti Halim..drg da bepakat ltak nma tu pda anak sulung drg nee aku suka la sekurang2nya nma aku nee ada 2 suku kata hehehe ntah papa la aku nee nma pon mau kepoh hihihi=)


mine.. :)

just call me yuei..knapa yuei???
haaa nee keja pak tam aku la nee..ayah aku ckp tem aku kecik2 dlu, pak tam aku ada tnya aku..aku cakap la nuyui hahaha besala budak2 mmg la pelat kan..dia pon dengan segala hormat nya letak la nma tu jd nma timangan aku dri kecik smpai la skng nma tu mc lg melekat ngn aku...hihii papa pon tq to pak tam sbb hadiahkan nma tu untuk aku..=)

mum aku lahirkan aku pd 18 january 1989 awal tahun tu..first mmg aku x suka sbb masuk skolah ja dlm class msti aku yg paling tua hehhee besa la msih pmikiran bdak2 kan..tp skrg x lg..sbb aku lg suka klu ada org pnggil aku kakak..kena lg aku nee adik beradik ramai mmg besa la kena panggil kakak huhuhu (mcm la 1 class aku mau pnggil aku kakak hahhaa)


skrg aku masih stdy lagi..happy dgn kngkwn baru aku..class baru heheehe dan yg paling penting suasana baru..


nee la member class aku skrg..=)


dari hujung tu aku, mahizatul,rahayu,sofia,faizal,jo,nizam n zeen..smoga persahabatan kami sampai bila2..=)
mudah mudahan perjuangan kami smpai ke hujung dgn jayanya...
amin..:)

ada masa aku update lg..
slmt tido..=)

truly, deeply, madly
        yuei



Friday, 18 February 2011

saya budak baru belajar....=)

Assalam....~~~~

hmmm akhirnya jadi jgk blog aku nee huhuhuu lama jgk la angan2...
thanks to butter prawn sbb tlg kjap td..blur jgk aku td...aduiii....=)

sebenarnya blog nee "terbuat" dgn jayanya sbb aku boring stay ostel nee kngkwn aku suma balik kg aku ngn ayu ja huhuhhu ksian kan...mmg buring gila...=( 

entah mcm mna aku lyn fb tebuka pla blog "ana je la"...yess aku dpt idea mcm mna mau kasi ilang buring nee..jeng3x..heheheh terhasil la blog ini...so kredit to ana je la.....=)

(Ana Je La nee la sbb aku suh ko on9 mau mntak ajar kunun ba hahahaha tp x pa aku dpt da...)

p/s kepada kwn2 aku yg mau follow blog nee amat la di alu2 kan...

~~trully deeply madly~~