Friday, 18 February 2011

saya budak baru belajar....=)

Assalam....~~~~

hmmm akhirnya jadi jgk blog aku nee huhuhuu lama jgk la angan2...
thanks to butter prawn sbb tlg kjap td..blur jgk aku td...aduiii....=)

sebenarnya blog nee "terbuat" dgn jayanya sbb aku boring stay ostel nee kngkwn aku suma balik kg aku ngn ayu ja huhuhhu ksian kan...mmg buring gila...=( 

entah mcm mna aku lyn fb tebuka pla blog "ana je la"...yess aku dpt idea mcm mna mau kasi ilang buring nee..jeng3x..heheheh terhasil la blog ini...so kredit to ana je la.....=)

(Ana Je La nee la sbb aku suh ko on9 mau mntak ajar kunun ba hahahaha tp x pa aku dpt da...)

p/s kepada kwn2 aku yg mau follow blog nee amat la di alu2 kan...

~~trully deeply madly~~

2 comments:

  1. alah sowi ah td tu..ak xprsaan msj ko hehe..tp comell ah blog ko hehe...suka ak,ak jd owg ptma yg follr ko hehehe..apa2pn slmt dtg kdunian bloger heheh

    ReplyDelete
  2. hihihihi yup teringin sngat kan..hahha

    ReplyDelete