Tuesday, 13 November 2012

maharaja lawak mega..

assalamualaikum..

dear diaries..haii aku datang hehe
kali ne aku mo letak entry sal maharaja lawak mega yg tgh gah skrg ne..sbulan yg lalu time tu aku msh kat umah lg..ada nmpak iklan maharaja lawak mega ne..aku ckp dgn family aku woww bestnya ada lg MLM..mesti sepahtu masuk nee..punya lah aku happy yakin btol aku drg msuk..hmm tp sebenar nya drg x masuk kn..sedih + kecewa jgk la..x sabar aku tunggu pengenalan peserta MLM tu last2 aku dpt tau my lovely SEPAHTU x masuk..aduiiiiiii x pa la.. :(
x jadi aku nak bt temujanji nak tengok program tu setiap episaod.. mcm kematian bf ja aku ne adeh

aku tebaca dlm blog ntah sapa aku x ingat..tahniah bt jep n shuib sebab bt keputusan yg sangat2 adil dan saksama bagi semua pihak..congratulation!!
well done sepahtu.. aku tetap sokong korang x pa la x msuk tahun nee maybe bkn rezeki..kalu ada thun depan masuk ok hehehe beharap nya aku..aku sangat2 suka dgn penjelasan drg kenapa x masuk MLM..wooww sangat bertimbang rasa mereka ne nak jaga hati bnyak pihak terutama mamat sepah..yala drg terkenal kan bertiga..mmg rasa lain la klu masuk event kali ne bedua pulak..x kan nak begabung balik pla kan.. :)
tp yg x bestnya ada pulak sora2 yg ckp konon2 nya SEPAHTU x brani pengecut la nak betanding dgn org luar..aduiii hello drg ne dah penah jd MAHARAJA ok!! so x da hal la sangat nak takut2 nee..cuma drg ada reason yg tersendiri..

gabungan yg sangat ummph

wawawa aku mcm pengurus drg ja kan best nya kalu jadi bleh aku jmpa dgn jep hehehe berangan x sudah aku ne..aku jeppers yang sangat2 minat n sayang dia..jep i miss u muahahaha
nnti aku mai lg ok papappaapaaaiii

wassalam


No comments:

Post a Comment